علوفه هیدروپونیک
خوراک دام به صورت علوفه هیدروپونیک یک روند نسبتاً جدید است. این روش از کشت از دهه 1930 شروع شده است، با این حال این روش چندین مزیت و برخی معایب دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت. مزیت اصلی این است که حیوانات خوراکی دریافت می کنند که فاقد آفت کش یا علف کش است، کیفیت بالایی دارد و آب بسیار کمی مصرف می کند. رایج ترین محصول جوانه زده جو است، اگرچه یونجه، شبدر، ذرت، نخود گاوی، جو دوسر، سورگوم و گندم دانه های احتمالی برای رشد علوفه هستند. جوانه زدن فیبر را افزایش می دهد و دانه را به قسمت های قابل مصرف تر تجزیه می کند.
در روش کشت علوفه هیدروپونیک به طور معمول، دانه در یک کانال گسترده پخش می شود و مرطوب نگه داشته می شود در عرض چند روز جوانه می زند و در عرض یک هفته 20 الی 30 سانتیمتر رشد میکند و به دو قسمت کیک ریشه و قسمت سبز تقسیم میشود که به حالت رول است. مزایای پرورش علوفه به این روش این است که نیازی به زمین زیاد نیست و همیشه می توانید با حداقل مصرف آب، علف تازه را تغذیه کنید. بازیافت آب همیشه بهترین روش نیست، زیرا قند زیادی در دانه وجود دارد که مخزن می تواند به سرعت تخمیر و آلوده شود. اغلب این فاضلاب می تواند برای اهداف دیگری مانند تغذیه حیوانات یا آبیاری باغ ها یا چمن ها استفاده شود. و با این روش میتوان از هدر رفت اب جلوگیری کرد.
برای راهاندازی معمول این روش از کشت، با توجه به فضا و مساحت اندازه قفسهها میتواند تغییر کند. در طول 8 روز اول، نور بسیار کمی مورد نیاز است زیرا انرژی برای رشد در خود دانه است. علوفه باید 7-9 روز برداشت شود. اگر بیش از 8 روز در ققفسهها باقی بماند، شاخ و برگ به دلیل کمبود نور شروع به زرد شدن می کند. با تنطیم مصرف روزانه میتوان به اندازه دلخواه داخل قفسهها کشت کرد.
تنها در 8 روز، علوفه جو آماده برداشت است. اگر آن را بیش از 8 روز بگذارید، شاخ و برگ شروع به زرد شدن می کند زیرا نیاز به نور افزایش می یابد. در این مرحله کل حصیر دانه ها و شاخ و برگ ها را می توان از سینی ها جدا کرد و مستقیماً به حیوانات داد. اجازه دهید حصیر کمی خشک شود و به مدت 2 تا 3 ساعت آب ندهید و برای سهولت کار، تشک ها را جمع کنید. سینی علوفه خود را تمیز کنید و فرآیند را از نو شروع کنید. حیوانات شما شما را به خاطر آن دوست خواهند داشت!